BARÖSUNDSBLADET MYYDÄÄN SEURAAVILLA PAIKOILLA:
  
Barösunds Boden
– Fagervik café
– Bema Center, Karjaa
– Café Wilhelmsdal, Inkoo
– Lantis, Inkoo
– Galleria Karaija, Inkoo
– Tekno-Test, Teollisuuskatu 3 Tammisaari
– Salon Bleu, Karjaa
– Barösund Magasinet
– Restaurang Scola Barösund
– Tryggves båttaxi
– Skåldö Fiskebod
– Sandis Skärgårdsbutik
– Barösunds Bar & Grill (Esso)
– Marita Lindholms Bröd (lossilla perjantai iltapäivisin)
 
Lehteä voi myös ostaa suoraan Kaisa Erikssonilta ja Anders Holmbergilta joka hoitaa lehtivarastoa. Barösundsbladet myydään myös Barösundin kesätorilla ja eri kesätapahtumissa lähiseudulla.

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   * 
 
Barösundissa asustaa monta ahkeraa ja lahjakasta kirjoittajaa, jotka myötävaikuttavat paikallislehdessä Barösundsbladetissa. Ensimmäinen numero ilmestyi 2002 – yksi taitettu A4 arkki. Jo seuraavana kesänä 2003 ilmestyi lehti kaksi kertaa ja vuonna 2005 lehti oli kasvanut kymmensivuiseksi ja A4:n kokoiseksi. Vuonna 2008 lehti painatettiin kirjapainossa ja sivumäärä oli paisunut 50:een. Vuonna 2021 Barösundsbladet ilmestyy kahdessa numerossa.
 
Lehden tarkoituksena on esitellä nykyistä Barösundia, mutta myös menneitä tapahtumia. Sisältö koostuu ajankohtaisista tapahtumista, henkilökuvauksista, historiallisista tapahtumista ja luontokuvauksista. Lehdessä, joka julkaistaan väripainona, on hienoja kuvia paikallisista aiheista. Lehti on kaksikielinen. Kaikki artikkelit käännetään suomeksi tai vice versa.
 
Jos olet kiinnostunut vaikuttamaan luovasta ja antoisasta työstä paikallislehdessä, ota yhteys päätoimittaja Susanna Ginman,